Praktiske oplysninger

Planlæg fødselsdag

Transport:
Det er nemt at få transporteret børnene til Kvistgaard i Urup efter skoletid:
Fra Nymarksskolen kan børnene komme med skolebussen efter skoletid, 0. – 3. klasse gratis, og der er ikke langt for forældrene at hente efter festen.
Bus 485 går kl. 14.07 fra Nymarken og er i Urup kl. 14.15, hvor jeg henter børnene ved stoppestedet. Det er også muligt at tage rutebilen fra Kerteminde eller Revninge på hverdage.

Se ledige datoer i kalenderen her i højre side og send en forespørgsel på datoen til din fest.

3 timers fest med tema,  boller og lagkage med frugt, kakao, agurke- og gulerodsstænger samt melon. byg-selv-laglage/cup-cake-workshop/bag-selv-pandekager eller juice workshop med frugt og grønt i slowjuicere. Skattejagt med aktiviteter og en gave til fødselaren. Arrangerede festlege samt fri leg.
Forældrekaffe/te med boller den sidste ½ time.

Invitationer sendes pr. mail som PDF-fil.

Forældrekaffe
Der kan serveres forældrekaffe for forældrene som henter børnene, således at afhentningstidspunkt er en halv time før festens afslutning, hvor forældrene har lejlighed til at slappe af ved kaffebordet og snakke sammen – det er godt for sammenholdet i klassen.

Dit barns fødselsdag er noget vi fejrer sammen, så jeg forventer at mindst én ansvarlig voksen deltager i fødselsdagsfesten og hjælper til.

Kvistgaard2015

Kvistgaard 2015